Vacature zes leden regiobestuur Oost LTO Noord

De werving voor een voorzitter van het regiobestuur in de regio Oost loopt. De reactietermijn hiervoor is inmiddels gesloten. Daarnaast is gestart met de werving voor zes bestuursleden van het regiobestuur in de regio Oost. De voorzitter en de zes leden vormen samen het regiobestuur Oost.

Deze werving is een gevolg van het herstructureren van de belangenbehartiging op provinciaal niveau. De huidige twee provinciale besturen in Gelderland en Overijssel verdwijnen. Hiervoor in de plaats komt een nieuw regiobestuur Oost, met één voorzitter en zes bestuursleden. Het speelveld waarin LTO Noord de belangen van de leden behartigen verandert. Met de vorming van een regiobestuur speelt LTO Noord hier op in.

Alle leden van LTO Noord kunnen zich kandidaat stellen voor de functies in het nieuwe regiobestuur, ook zittende bestuursleden. Het is een open en objectieve procedure om te komen tot een nieuw regiobestuur waar LTO Noord uiteindelijk nog beter en effectiever in samenwerking met afdelingen, de andere regio’s en landelijk LTO Nederland, de belangen van de leden mee gaat behartigen.

Bekijk de vacature via onderstaande download.

LTO Noord

Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies