Video kick-off campagne Go Go Greenhouse

Afgelopen zaterdag was de Kick-off van de campagne Go Go Greenhouse bij Plantanious in Kwintsheul. De scholieren werden door voorzitter Glastuinbouw Nederland, Sjaak van der Tak en wethouder Gemeente Westland, Karin Zwinkels, kort toegesproken. Hierna was een reeks aan high-fives het startsein voor de scholieren om over de glastuinbouw te weten te komen.

Op verschillende andere bedrijven kregen ook scholieren een kijkje achter de schermen te zien. Heb jij afgelopen zaterdag ook je scholieren ‘meegenomen in de wereld van de glastuinbouw’? Hoe is het gegaan? Leverde het eye-openers op voor je scholieren? We horen graag jouw ervaringen. Je hebt vast fotomateriaal wat je met ons wilt delen.
Of ga jij in de komende tijd aandacht besteden aan de campagne Go Go Greenhouse en jouw scholieren meer vertellen en laten zien, met ze in gesprek over ambities en interesses? We weten graag wanneer, dan willen wij er ook aandacht aan besteden op social media en zo nog meer jeugd (online) verrassen over en interesseren voor deze mooie sector.

Hier vind je ondersteunende documenten, zoals een briefing, een powerpoint en een flyer die je als aankondiging naar scholieren kunt gebruiken.

Met z’n allen werken we aan gemotiveerde medewerkers voor een prachtige glastuinbouwsector. Go Go Greenhouse!

Agnes van den Berg (Projectleider Go Go Greenhouse)

Glastuinbouw Nederland - © 2020 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies