Vloggers gezocht!

Met de naderende zomerperiode staat ook het seizoen van het vakantiewerk weer voor de deur. Deze periode willen we als sector aangrijpen om jonge mensen enthousiast te maken voor de glastuinbouw. Nu voor een vakantiebaan én straks voor een mooie carrière. Daar hebben we jou bij nodig!

Jonge, goed opgeleide mensen die kiezen voor een carrière in de glastuinbouw zijn van groot belang voor de toekomst van onze sector. Daarom willen we goed gekwalificeerde, jonge mensen winnen voor de sector, door ze op een hippe manier te laten zien en ervaren hoe mooi het werken in de glastuinbouw is.

Vlogger gezocht
Dit doen we als Glastuinbouw Nederland door vloggende vakantiekrachten in te zetten. De vloggers maken in de periode van 11 juli tot en met 22 augustus een vlog. Hierin vertelt hij/zij over zijn/haar bijbaan in de glastuinbouw op een manier die aansprekend is voor zijn/haar leeftijdsgenoten. Dit kan productiewerk zijn, maar heb jij een scholier die ondersteunt op kantoor, in de verkoop of de machines onderhoudt, dan laten we dat ook graag zien. Glastuinbouw Nederland stuurt de vlogger waar nodig aan en verspreidt de vlogs via verschillende kanalen.

Maar hoe vinden we een geschikte vlogger? Hierbij hebben we jouw hulp nodig!

Ken jij die enthousiaste jongere, die niet alleen handig is met planten maar ook met een smartphone of een vlogcamera? Loopt die vloggende tiener die onze sector goed op de kaart kan zetten bij leeftijdsgenoten nu al rond bij jou in de kas? Neem gauw contact met ons op!

Voorbeelden
Wil je een idee krijgen van de vlogs van vorig jaar? Die kun je hier bekijken.

Contact
Wil je een vakantiekracht bij ons aanmelden, doe dit dan bij Jakoline van Straalen, communicatiespecialist Glastuinbouw Nederland, mobiel 06 223 795 51, e-mail jvanstraalen@spam-protectglastuinbouwnederland.nl.

We wensen je een mooie zomer toe en we kijken uit naar je aanmelding!

Jakoline van Straalen

Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies