Webinar cao Glastuinbouw: ondernemer en beleidsspecialist aan het woord

Dit najaar organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw opnieuw een aantal webinars. Het eerstvolgende webinar vindt plaats op woensdag 20 september om 10.30 uur. Hierin wordt u bijgepraat over de cao Glastuinbouw, en dan met name over de arbeidstijdenregeling.

Tijdens dit webinar zullen zowel LTO Glaskracht beleidsspecialist Peter Loef als een ondernemer uit de sector uitgebreid vertellen over hun ervaringen met de glastuinbouw-cao.

Het gedetailleerde programma van het webinar vindt u hier. Tuinders zijn van harte welkom om geheel gratis aan het webinar deel te nemen. U kunt zich aanmelden via het online aanmeldingsformulier. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging van deelname en voor aanvang van het webinar nog een link met inloggegevens waarmee u het webinar kunt starten op uw computer of telefoon.

Wat is een webinar?
Een webinar is een live online seminar waarbij één persoon via beeld en geluid een presentatie geeft. Deze presentatie kunt u via live beeld volgen op uw eigen laptop, tablet, computer of telefoon. Daarnaast is er volop ruimte voor het stellen van vragen via een chatfunctie. Als deelnemer heeft u alleen een apparaat nodig met beeld en geluid en een goede, vrije internetverbinding. U komt zelf niet in beeld en er is geen specifieke technische kennis vereist om aan de webinar deel te nemen. Uiteraard volgt u het webinar via een beveiligde verbinding.

Heeft u vragen over het webinar, of andere vragen? Neem dan contact op met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 – 888 66 88 of info@spam-protectwerkgeverslijn.nl.

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

Glastuinbouw Nederland - © 2024