Werkgeversjournaal: Klaar voor het nieuwe jaar

De decemberweken staan altijd in het teken van terugkijken en vooruitkijken. We kunnen wel stellen dat 2022 een bewogen jaar was, dat begon met de nasleep van corona. Vervolgens begon de oorlog in Oekraïne met grote effecten op het vluchtelingenbeleid en natuurlijk de energiecrisis, zo kijkt de Werkgeverslijn land- en tuinbouw terug in het Werkgeversjournaal dat deze week is verschenen.

Voor werkgevers in onze sector hadden deze ontwikkelingen in meer of mindere mate impact op de bedrijfsvoering. Wat 2023 ons gaat brengen is grotendeels nog onbekend. Wat we wel weten is dat er op het gebied van arbeidsrecht weer wat wijzigingen doorgevoerd gaan worden. Deze veranderingen worden toegelicht in het Werkgeversjournaal.

Klik hier om de uitzending te bekijken. Of bekijk de themapagina: 'Klaar voor het nieuwe jaar' op de website van de Werkgeverslijn.

 

Jacqueline Kroon

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024