Zoek nieuw personeel via tuinbouw.zoektcollega.nl

Robert-Jan Derksen van Derksenplant BV in Bemmel was op zoek naar een nieuwe medewerker. Hij kon er op zijn cactuskwekerij wel iemand bij gebruiken. Op de bijeenkomst van Greenport Arnhem Nijmegen hoorde hij dat de Greenport speciaal voor de kwekers in Gelderland een site heeft ontwikkeld met kandidaten die graag in de tuinbouw willen werken.

De volgende dag bezoekt Robert-Jan www.tuinbouw.zoektcollega.nl en ziet hij het profiel van Roy staan. “Roy stond bijna boven aan de lijst. Hij was de eerste wiens profiel ik bekeek en het was gelijk raak wat mij betreft”, vertelt Robert-Jan. “Ik heb Roy gebeld met de vraag of hij eens wilde praten.” Inmiddels werkt Roy bij Derksenplant. Nog niet voor vast, maar in ieder geval voor een half jaar.

Hoe gaat het in zijn werk?
Op www.branchepool.nl maak je je profiel aan. Je geeft aan wie je bent, welke opleidingen je hebt gevolgd, wat voor werk je tot nu toe gedaan hebt, wat jouw kwaliteiten zijn en welke functie je ambieert in de tuinbouw. Als je dat gedaan hebt krijg je een reactie van Greenport Gelderland. Vervolgens kunnen tuinbouwbedrijven je profiel zien en nemen ze rechtstreeks contact met je op zodra er een geschikte baan beschikbaar is. Als dat van toepassing is op jouw situatie kunnen er afspraken gemaakt worden met je uitkeringsinstantie over detachering, loonwaarde en persoonlijke begeleiding.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Erik Kaemingk (Greenport Gelderland), mobiel 06 374 332 76, e-mail talent@spam-protectgreenportgelderland.nl.

Greenport Gelderland

Vacature: Netwerkcoördinator (1,0 fte)

Streef je ernaar om zaken in samenhang te regelen en te komen tot een evenwicht in je netwerk? Raak jij geïnspireerd door onze visie en missie Verantwoorde Glastuinbouw en kun jij anderen ermee inspireren? Ben je daarnaast enthousiast, nauwkeurig en…

Glastuinbouw Nederland - © 2023