28 november: Dag van de Agrarische Huisvesting

Vandaag is het de Dag van de Agrarische Huisvesting. Wat dat betekent? Dat we bijvoorbeeld graag vertellen dat wij enorm blij zijn met de werknemers van buiten Nederland die dagelijks in onze kassen werken. Zij zorgen ervoor dat we al die gezonde groenten en fruit en mooie bloemen en planten kunnen telen! Daarom doen we er alles aan om goede woonruimte voor hen te regelen.

Wist je dat:

  • wij internationale werknemers altijd gecertificeerde huisvesting bieden?
  • keurmerken als AKF en SNF garanderen dat de woonruimte van internationale werknemers voldoet aan de laatste kwaliteitseisen?
  • wij internationale werknemers het liefst op het terrein van het eigen bedrijf laten wonen, zodat bestaande woningen in de omgeving voor andere mensen beschikbaar blijven?

Natuurlijk hebben we bij dit alles wel hulp nodig van de gemeente. Zij moet controleren of iedereen zich aan de regels houdt. Zo voorkomen we problemen.

Quincy von Bannisseht

Planten, maar dan anders: Terrarium

Een eigen groene miniwereld achter glas bij jou thuis? Dat kan met een planten terrarium! De glazen pot is afgesloten en de plant zorgt voor zichtzelf door middel van een eigen ecosysteem. Het water en de lucht worden gerecycled, de plant heeft…

Glastuinbouw Nederland - © 2024