Zomerweek Libelle en Margriet in het teken van bloemen

In Vijfhuizen is deze week de Zomerweek van Libelle en Margriet van start gegaan. Dit jaar staat het populaire evenement in het teken van bloemen met het thema Festa da Flor. Bloemenbureau Holland is ook aanwezig om bezoekers de positieve effecten van bloemen te laten ervaren. De Zomerweek duurt nog tot en met woensdag 29 mei.

Monique Kemperman van Bloemenbureau Holland vertelt over de Zomerweek: “Dagelijks geven we workshops met snijbloemen waarbij deelnemers ervaren dat je jezelf, ook met een bescheiden budget, op een vrolijk boeket kunt trakteren. Daarnaast staan op de vele terrastafels bloemdecoraties met korte boodschappen zoals ‘Gun jezelf bloemen!’, ‘Bloemen geven een ontspannen gevoel’ en ‘Bloemen maken blij!’. Een echte eyecatcher op de Zomerweek is de reusachtige bloemenwand. Bezoekers kunnen er selfies maken om die vervolgens te delen via social media.”

Bij een workshop over snijbloemen werd ook een groep influencers uitgenodigd. De enthousiaste reacties zijn terug te zien op Instagram via de hashtag #mooiwatbloemendoen. Er is zelfs een hortensiabar met hortensiaterras waar dagelijks workshops met 'smaakvolle tuinbloeiers' worden gegeven. Bezoekers kunnen ook als model met roze hanggeraniums poseren op de 3D-versie van de voorpagina van tijdschrift Margriet.

Glastuinbouw Nederland - © 2024