Gewasbijeenkomst Chrysant

Datum 2 mei 2019
Tijd 12:45 - 17:00
Locatie Linflowers B.V.: Uilkerweg 5, 5305 TD Zuilichem
Contact Aron Boerefijn

De Nederlandse glastuinbouw is volop in beweging. Ontwikkelingen op het gebied van techniek en (biologische) gewasbeschermingsmiddelen spelen daarin een belangrijke rol. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van spuittechnieken staan deze bijeenkomst centraal. U krijgt uitleg over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van scouten. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de effecten en het gebruik van verschillende soorten biorationals in de teelt. Ook de toekomst van deze middelen wordt besproken.

Programma
12.45 uur Ontvangst
13.00 uur Opening door Aron Boerefijn, netwerkcoördinator Glastuinbouw Nederland
13.15 uur Onderzoek met een doorspuitschema en neveneffecten van Azatin, Botanigard, Gazellen en Turex door Certis
13.45 uur Het gebruik van de Scoutapp voor de monitoring en bestrijding van ziekten en plagen door Koppert
14.15 uur Verdieping van Flipper en het optimaal toepassen in de teelt door Bayer
14.45 uur Pauze
15.00 en 15.30 uur:

  • Toelichting en demonstratie ontwikkelingen van spuittechniek binnen de chrysantenteelt en hoe om te gaan met biologische middelen door Robur Holland (groep wordt gesplitst)
  • Toelichting en demonstratie inzake het optimaal gebruik van de bug-line en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van trips bestrijding door Bioline (groep wordt gesplitst)

16.00 uur Verdieping van Raptol en het optimaal toepassen in de teelt door ECOstyle
16.30 uur Rondleiding
17.00 uur Afsluiting

Verlinging Spuitlicentie
Deze bijeenkomst kunt u ook mee laten tellen als dagdeel voor verlenging spuitlicentie, onderdeel Veiligheid en Techniek. De kosten voor verlenging spuitlicentie bedragen € 50. Vergeet uw spuitlicentiepas niet mee te nemen naar de bijeenkomst!

Aanmelden
Deze bijeenkomst is alleen te bezoeken door leden van Glastuinbouw Nederland. Meld u aan via het aanmeldbutton (log hiervoor in). Aanmelden is verplicht en kan tot en met dinsdag 30 april, mits er nog plaats is (maximaal 50 deelnemers).

Annuleren
Annuleren kan alleen schriftelijk via info@glastuinbouwnederland.nl. Bij annulering 48 uur voor de bijeenkomst wordt uw inschrijfgeld, minus € 7,50 administratiekosten, terugbetaald. Daarna wordt uw inschrijving als definitief beschouwd. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Alle genoemde kosten zijn per persoon en exclusief btw.

Beeldmateriaal
Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@glastuinbouwnederland.nl.

Glastuinbouw Nederland

Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL apr 24
Tripsherkenningskaart beschikbaar met foto's van verschillende trips soorten en beschrijving van het uiterlijk, het... https://t.co/4B7hhNW0Vi
Peter Oei @ptroei apr 24
We zoeken een nieuwe plek voor de Sky Garden: dit vergaderpaviljoen voor 6-8 mensen staat nu nog op het dakterras v... https://t.co/tVYDOyYyvq
Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies