Sterke ondernemers voor een krachtige sector

Voordelen lidmaatschap

Leden profiteren van onze krachtige belangenbehartiging. Bovendien kunnen zij deelnemen aan bijeenkomsten om hun kennis te vergroten en in contact te komen met andere ondernemers. Via de nieuwsmail ontvangen zij wekelijks een update van actuele informatie.

Optimale ondernemersvoorwaarden zijn onze belangrijkste drijfveer. Leden kunnen hierdoor optimaal ondernemen. Sterke ondernemers zorgen immers voor een krachtige sector. 

Wordt u ook lid? Neem dan contact op met uw regionale organisatie.

LLTB

Glastuinbouwbedrijven in Limburg sluiten zich via de LLTB aan op het netwerk van LTO Glaskracht Nederland. Meer informatie verkrijgt u via Miranda Uuldriks, mobiel 06 439 397 06, telefoon 0475 38 17 11.

Heeft u een inhoudelijke vraag? Neem dan contact op met Annemie Hermans.

LTO Noord Glaskracht

Bent u ondernemer in de provincie Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht of Zuid-Holland dan sluit u zich via LTO Noord Glaskracht aan bij ons netwerk.

ZLTO

Glastuinbouwondernemers gevestigd in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland sluiten zich aan bij de ZLTO om gebruik te maken van de voordelen van LTO Glaskracht Nederland. Hiervoor kunt u contact opnemen met de ZLTO Informatielijn, telefoon 073 217 33 33, e-mail info@spam-protectzlto.nl of klik hier voor meer informatie. 

Businesslidmaatschap

Zakendoen in de glastuinbouw vereist niet alleen de allerbeste producten en een hoog niveau dienstverlening, maar ook gevoel voor de markt en uw klanten. LTO Glaskracht Nederland biedt toeleveranciers, advies- en onderzoeksorganisaties een uniek netwerk. Bekijk hier onze businessleden.

Contactpersonen

Jos van Kester

Relatiebeheerder / Netwerkcoördinator

Radijs

Vaste vervanging voor: Biologische glasgroente

Wendy Klijn - Luijten

Regio-ondersteuner Brabant/Zeeland

Annemie Hermans

Regio-ondersteuner Limburg

Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies