Sterke ondernemers voor een krachtige sector

Voordelen lidmaatschap

Leden profiteren van onze krachtige belangenbehartiging. Bovendien kunnen zij deelnemen aan bijeenkomsten om hun kennis te vergroten en in contact te komen met andere ondernemers. Via de nieuwsmail ontvangen zij wekelijks een update van actuele informatie.

Optimale ondernemersvoorwaarden zijn onze belangrijkste drijfveer. Leden kunnen hierdoor optimaal ondernemen. Sterke ondernemers zorgen immers voor een krachtige sector.

Bedrijfslidmaatschap

Vanaf 2019 bent u dubbellid bij Glastuinbouw Nederland en uw regionale organisatie LTO Noord, LLTB of ZLTO. Neem voor meer informatie contact op met Jos van Kester, mobiel 06 462 167 29.

Lid worden? Hier vindt u het inschrijfformulier en hier die voor nevenvestigingen.

Vragen over de contributie? Hier vindt u meer informatie. 

Businesslidmaatschap

Zakendoen in de glastuinbouw vereist niet alleen de allerbeste producten en een hoog niveau dienstverlening, maar ook gevoel voor de markt en uw klanten. Glastuinbouw Nederland biedt toeleveranciers, advies- en onderzoeksorganisaties een uniek netwerk. Bekijk hier onze businessleden.

Neem voor meer informatie contact op met Jos van Kester, mobiel 06 462 167 29. Lid worden? Hier vindt u het inschrijfformulier.

Sympathiserend lidmaatschap

Draagt u de sector een warm hart toe of bent u oud-glastuinbouwondernemer, sluit u dan aan bij Glastuinbouw Nederland via het sympathiserend lidmaatschap. Neem contact op met Jos van Kester voor de mogelijkheden.

Glastuinbouw Nederland - © 2024