Gewasbijeenkomst Snij-Cymbidium - juni

Datum 22 juni 2023
Tijd 13:15 - 17:30
Locatie Koppert Cress: De Poel 1, 2681 MB Monster
Contact Jasper van Diemen

Laat u inspireren op 22 juni bij Koppert Cress tijdens de gewasbijeenkomst Snij-Cymbidium. Naast een rondleiding over het bedrijf wordt een toelichting gegeven over welke keuzes zij hebben gemaakt op gebied van duurzaamheid.

Daarnaast worden de resultaten van het Fotosynthese-onderzoek dat momenteel in de afrondende fase is tijdens de bijeenkomst met u gedeeld door Ruud Kaarsemakers (Normec). Alexander Formsma (Glastuinbouw Nederland) praat u bij over allerlei actuele energiezaken.

Programma
13.15 uur Ontvangst
13.30 uur Opening door Leo van der Helm, voorzitter gewascoöperatie Snij-Cymbidium
13.35 uur Vervolg Masterclass (Kahoot) door Jasper van Diemen (Glastuinbouw Nederland)
13.40 uur Resultaten onderzoek Fotosynthese door Ruud Kaarsemaker (Normec) en Arie Draaijer (Sendot)
14.15 uur Update Energiezaken (o.a. energiebesparingsplicht, SDE-problematiek en CO2 Sectorsysteem) door Alexander Formsma (Glastuinbouw Nederland)
15.00 uur Pauze
15.15 uur Toelichting Marktbezoek Londen november 2023 door Leo van der Helm
15.30 uur Presentatie door Bart van Meurs (Division Q onderdeel van Koppert Cress)
Met daarin de duurzame keuzes op gebied van energie die Koppert Cress heeft gemaakt. Wat waren de afwegingen en wat komt er praktisch bij kijken? Wat is de toepasbaarheid en wat levert het aan besparing of verbetering op? Afgesloten met een rondleiding over het bedrijf.
17.00 uur Afsluiting en borrel

Aanmelden
Deze bijeenkomst is alleen te bezoeken door leden van de gewascoöperatie Snij-Cymbidium. Meld u aan via de aanmeldbutton (log hier voor in). Aanmelden is verplicht en kan tot 15 juni 2023, 13.00 uur mits er nog plaats is. 

Annuleren
Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door via jvandiemen@spam-protectglastuinbouwnederland.nl, wellicht dat een collega uw vrijgekomen plaats kan invullen. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Beeldmateriaal
Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@spam-protectglastuinbouwnederland.nl.

Glastuinbouw Nederland - © 2024