Gewasbijeenkomst Tomaat

Datum 18 december 2023
Tijd 19:15 - 22:00
Locatie De Ark: Van Rijnstraat 2, 2678 BP De Lier
Contact Annelies Hooijmans

De omschakeling van de belichte tomatenteelt naar full LED gaat gepaard met veel veranderingen in teelt en klimaat.  Deze bijeenkomst worden de onderwerpen behandeld waar u als tomatenteler rekening mee moet houden bij de omschakeling naar full LED. Daarnaast wordt u bijgepraat over het net afgeronde en lopende onderzoek op gebied van LED-belichting in tomaat en krijgt u een overzicht van wat er aan diverse LED-installaties op de markt is die geschikt zijn voor de teelt van tomaat.

Programma
19.15 uur Inloop
19.30 uur Opening door Annelies Hooijmans (Glastuinbouw Nederland)
19.40 uur Onderzoek met full LED door Stijn Jochems (Delphy)
20.10 uur Ontwikkelingen in LED installaties voor tomaat door Ramon van de Vrie (Ledgnd)
20.45 uur Pauze
21.00 uur Full LED en Hommels door Remco Huvermann (Koppert)
21.30 uur Gebruik van een dubbel scherm in tomaat door Paul Arkesteijn (Ludvig Svensson)
22.00 uur Afsluiting

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot 18 december 2023, 12.00 uur, mits er nog plaats is.

Annuleren
Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door via ahooijmans@spam-protectglastuinbouwnederland.nl, wellicht dat een collega uw vrijgekomen plaats kan invullen. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Beeldmateriaal
Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@spam-protectkasalsenergiebron.nl.

Glastuinbouw Nederland - © 2024