LichtEvent 2023 (VOL)

Datum 1 februari 2023
Tijd 12:30 - 19:00
Locatie Delphy Improvement Centre, Violierenweg 3, 2665 MV Bleiswijk
Contact Dennis Medema

Het LichtEvent is vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Welk spectrum is het beste voor mijn gewas? Waar moet ik technisch gezien op letten bij de aanschaf en installatie van LED-belichting? Hoe moet ik er mee telen? Levert het lichtspectrum een risico op voor de veiligheid van mijn medewerkers en hoe krijg ik meer natuurlijk licht in de kas? De deelnemers aan het vorige LichtEvent, in februari 2020, beoordeelden die bijeenkomst als de ideale gelegenheid om kennis op te doen van de laatste ontwikkelingen, inzichten en onderzoeken rondom (LED)belichting en licht. Ook de mogelijkheid om daarover te discussiëren en meerdere workshops te volgen werd zeer gewaardeerd.

Graag nodigen we u uit op woensdag 1 februari in Bleiswijk voor een volgend LichtEvent. U kunt deelnemen aan rondleidingen bij WUR Glastuinbouw en Delphy, workshops volgen over o.a. recent onderzoek en een informatiemarkt bezoeken van diverse LED-leveranciers. Daarbij kunt u zelf uw programma samenstellen.

Programma
12.30 uur Ontvangst
13.00 uur

  • Welkom en toelichting ontwikkelingen rondom energie in de glastuinbouw door Alexander Formsma (Glastuinbouw Nederland)
  • De toekomst van belichting door Chris Feijen (AgroEnergy)

13.30 uur Rondleiding langs kasproeven Wageningen University & Research en Delphy Improvement Centre
14.45 uur Pauze en mogelijkheid bezoeken informatiemarkt 
15.30 uur Workshopronde 1
16.30 uur Workshopronde 2
17.30 uur Diner en mogelijkheid bezoeken informatiemarkt 

Kosten
Deelname bedraagt € 30,00 excl. BTW, bij directe betaling via iDEAL. Ontvangt u liever een factuur, dan zijn de kosten € 37,50 excl. BTW (dit kunt u op het aanmeldformulier aangeven).

Aanmelden
Het LichtEvent is vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Annuleren
Annuleren kan alleen schriftelijk via akerkhof@spam-protectglastuinbouwnederland.nl. Bij annulering vóór 30 januari, 12.00 uur wordt uw inschrijfgeld, minus € 7,50 administratiekosten, terugbetaald. Na 30 januari 12.00 uur kunt u niet meer annuleren. In overleg kunt u een vervanger sturen. Alle genoemde kosten zijn per persoon en exclusief btw.

Beeldmateriaal
Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@spam-protectkasalsenergiebron.nl.

Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma van Glastuinbouw Nederland en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Glastuinbouw Nederland - © 2024