Online spreekuur onderzoek Phalaenopsis Duurzaam geteeld II

Datum 8 december 2022
Tijd 16:00 - 17:00
Locatie Online
Contact Astrid van der Helm

Het onderzoek Phalaenopsis Duurzaam geteeld II bestaat uit een combinatie van rekenwerk aan energiezuinige teelttechnieken, onderzoek naar de effecten van lichtspectrum en temperatuur en een demoproef waarin energiezuinige teelttechnieken worden toegepast. Het is mogelijk om de demoproef realtime te volgen via LetsGrow*. 

Op 8 december organiseren we een online spreekuur voor de deelnemers die de proef real-time volgen. De onderzoekers geven een toelichting op de instellingen (zie de bijlage) en beantwoorden vragen hierover. Ook is het mogelijk vragen te stellen over uw eigen praktijksituatie.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Plant Lighting en Delphy Improvement Centre en gefinancierd door het programma Kas als Energiebron, de gewascoöperatie Potorchidee, Signify en Ludvig Svensson.

Programma
16.00 uur Opening door Astrid van der Helm (Glastuinbouw Nederland)
16.05 uur Toelichting op de teeltstrategie en de resultaten tot nu toe door Lisanne Schuddebeurs (Delphy) en Sander Hogewoning (Plant Lighting)
16.30 uur Behandelen van vragen
17.00 uur Afsluiting

Online volgen
Het online spreekuur is te volgen vanaf uw eigen locatie. U heeft hiervoor een goede internetverbinding en een telefoon/computer/tablet met geluid nodig. De dag van het spreekuur ontvangen de deelnemers uiterlijk om 12.00 uur per e-mail nadere instructie en een link waarmee het spreekuur te volgen is. Zorg ervoor dat tien minuten voordat het spreekuur start de inlogprocedure is uitgevoerd.

Aanmelden
Dit spreekuur is alleen te volgen door telers van potorchidee. Voor deze bijeenkomst dient u zich vooraf aan te melden via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot woensdag 7 december, 17.00 uur.

* Mocht u zich nog willen aanmelden om de proef realtime te volgen via Lets Grow, dan kunt u een mail sturen naar Astrid van der Helm.

Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma van Glastuinbouw Nederland en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid. 

Glastuinbouw Nederland - © 2023