Proefbezoek pluggenproef Potorchidee

Datum 29 september 2021
Tijd 09:00 - 14:00
Locatie World Horti Center: Europa 1, 2672 ZX Naaldwijk
Contact Astrid van der Helm

Deze bijeenkomst is verplaatst van 14, 15 en 16 september naar 29 september.

In de onderzoekskas van Vertify op het World Horti Center is het effect onderzocht van verschillende typen pluggen, trays en plantdichtheden op de ontwikkeling van phalaenopsis. Aansluitend is er een volledige teeltproef van gemaakt, om inzicht te krijgen in het effect op de teeltfase en het eindproduct. Door een praktijkbedrijf zijn planten van dezelfde behandelingen opgepot als referentie. De teeltproef loopt bijna ten einde en wij stellen u graag in de gelegenheid om de planten nog éénmaal te bezichtigen.
Het onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van Anthura, Floricultura, Microflor en Sion en mede mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit de gewascoöperatie Potorchidee.

Programma
Er wordt gewerkt met tijdsblokken van een half uur en de bezoeken vinden plaats tussen 9.00 en 14.00 uur. In de kas zijn steeds maximaal 6 bezoekers plus 2 begeleiders van het onderzoek aanwezig. Wij plannen de bezoeken in, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met indeling op de door u gewenste tijd. Uiterlijk maandag 27 september ontvangt u een mail met de definitieve tijd.

Aanmelden
Deze bijeenkomst is te bezoeken door leden en niet-leden van Glastuinbouw Nederland. Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot 24 september, 12.00 uur.

Annuleren
Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door via svandijk@spam-protectglastuinbouwnederland.nl, wellicht dat een collega uw vrijgekomen plaats kan invullen. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Coronavirus
Met betrekking tot het coronavirus volgt Glastuinbouw Nederland de richtlijnen van het RIVM.

Glastuinbouw Nederland - © 2021