Training Afrikaanse Fruitmot

Datum 4 juni 2024
Tijd 10:00
Locatie Glastuinbouw Nederland
Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer

Op dinsdag 4 juni is het weer mogelijk om de training Afrikaanse Fruitmot te volgen. Deze training is verplicht om opgenomen te kunnen worden in het register van de NVWA om paprika naar de Verenigde Staten te mogen exporteren. Tijdens de training leert u de Afrikaanse Fruitmot te herkennen en krijgt u inzicht in de levenscyclus van de mot. Deze training wordt afgesloten met een toets. Heeft u reeds een certificaat behaald, dan blijft dat geldig. De training is dus alleen noodzakelijk voor die bedrijven die geen medewerker met certificaat in dienst hebben.

Meer informatie vindt u op de website van het KCB.

Programma
10.00 uur       Ontvangst
10.15 uur       Training Afrikaanse Fruitmot met toets door Jeannette Vriend (Glastuinbouw Nederland)
11.45 uur        Afsluiting

Kosten
De kosten voor deze training bedragen € 150,00 voor leden van Glastuinbouw Nederland en € 250,00 voor niet-leden indien u direct betaalt via iDEAL. Ontvangt u liever een factuur, dan bedragen de kosten € 157,50 resp. € 257,50 (dit kunt u op het aanmeldformulier aangeven).

Aanmelden
Deze training is zowel te volgen door leden van Glastuinbouw Nederland als door niet-leden. Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot en met vrijdag 31 mei 12.00 uur.

Annuleren
Annuleren kan alleen schriftelijk via izwinkels@spam-protectglastuinbouwnederland.nl. Bij annulering 48 uur voor de bijeenkomst wordt uw inschrijfgeld, minus € 7,50 administratiekosten, terugbetaald. Daarna wordt uw inschrijving als definitief beschouwd. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Alle genoemde kosten zijn per persoon en exclusief btw.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Ilse Zwinkels, mobiel 06 391 110 60, e-mail izwinkels@spam-protectglastuinbouwnederland.nl.

 

 

Glastuinbouw Nederland - © 2024