Vrouwen & Voedsel

Datum 8 maart 2024
Tijd 09:30 - 17:00
Locatie Provinciehuis Utrecht

Op Internationale vrouwendag, vrijdag 8 maart van 9.30 – 17.00 uur in het Provinciehuis Utrecht, vindt het jaarlijkse event voor vrouwen in de Food & Agrisector plaats: Vrouwen & Voedsel. 

Het programma staat in het teken van het thema voor deze dag: ’de Kracht van  Verbeelding’. Daniek Ehrismann, Sustainability Advisor van Jumbo supermarkten trapt de dag af als keynote speaker. Zij vertelt hoe Jumbo supermarkten werkt aan duurzaamheid in de voedselketen. Daarna zijn er drie workshoprondes. Zo vertelt Helga van Marrewijk van Growers United hoe de hightech tuinbouw werkt aan de beschikbaarheid van duurzaam voedsel. Gaat Dorieke Goodijk in op de positieve impact op de boerderij. En kan je met visual artist Wapke Feenstra aan de slag met het thema de Kracht van Verbeelding. Bekijk de website van Vrouwen & Voedsel voor het totale overzicht.

De dag wordt geopend door Heleen Lansink (de Melktapperij) en Mirjam Sterk, gedeputeerde van de provincie Utrecht. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen 40 euro excl. BTW. 

Glastuinbouw Nederland - © 2024