Water- en PlantgezondheidEvent 2023

Datum 12 oktober 2023
Tijd 12:30 - 19:15
Locatie Wageningen University & Research: Violierenweg 1, 2665 MV Bleiswijk
Contact Annelies Kerkhof

Na de succesvolle eerste editie van het gecombineerde Water- en PlantgezondheidEvent in 2022 organiseren Glastuinbouw Nederland en Wageningen University & Research Business Unit Glastuinbouw de volgende editie op donderdag  12 oktober 2023.

De laatste onderzoeksresultaten en ontwikkelingen op het gebied van waterkwaliteit, recirculatie, plantweerbaarheid, ziektebeheersing en plaagbestrijding worden gedeeld en in het perspectief van de eigen bedrijfsvoering geplaatst. 
Tijdens deze bijeenkomst nemen we u mee in de ontwikkelingen, mogelijkheden en uitdagingen van de toekomst op het gebied van Water en Plantgezondheid.

Na het plenaire gedeelte start een interactief programma met een zeer gevarieerd aanbod aan workshops.

Programma
12.30 uur Ontvangst
13.00 uur

  • Opening
  • Wortelzone: waar plantgezondheid en water bij elkaar komen door Jim van Ruijven (Wageningen University & Research)
  • Actualiteiten in de Glastuinbouw door Adri Bom-Lemstra (voorzitter Glastuinbouw Nederland)
  • Het belang van gewasoverstijgend onderzoek voor de glastuinbouw door Margreet Schoenmakers, Kyra Broeders en Guus Meis (Glastuinbouw Nederland)
  • Toelichting workshops

14.00 uur Ronde 1 workshops/pitches
14.50 uur Pauze
15.15 uur Ronde 2 workshops/pitches
16.15 uur Ronde 3 workshops/pitches
17.15 uur Diner
19.15 uur Afsluiting

Kosten
Indien u direct betaalt via iDeal bedragen de kosten voor deze bijeenkomst € 30,00 voor leden van Glastuinbouw Nederland en € 85,00 voor niet-leden. Ontvangt u liever een factuur, dan bedragen de kosten € 7,50 extra (dit kunt u op het aanmeldformulier aangeven).

Verlenging Spuitlicentie
Deze bijeenkomst kunt u ook mee laten tellen als dagdeel voor verlenging spuitlicentie, onderdeel Teelt. De kosten voor verlenging spuitlicentie bedragen € 65.
Vergeet uw spuitlicentiepas niet mee te nemen naar de bijeenkomst!

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot maandag 9 oktober, 12.00 uur, mits er nog plaats is. Ter plaatse aanmelden is niet mogelijk. 

Annuleren
Annuleren kan alleen schriftelijk via akerkhof@spam-protectglastuinbouwnederland.nl. Bij annulering 48 uur voor de bijeenkomst wordt uw inschrijfgeld, minus € 7,50 administratiekosten, terugbetaald. Daarna wordt uw inschrijving als definitief beschouwd. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Alle genoemde kosten zijn per persoon en exclusief btw.

Beeldmateriaal
Er worden foto’s en video’s gemaakt ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@spam-protectglastuinbouwnederland.nl.

Glastuinbouw Nederland - © 2024