Waterstof: waar staan we in de glastuinbouw?

Datum 7 maart 2024
Tijd 12:30 - 14:30
Locatie Evenementenhal Gorinchem, Congreszaal 2
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
Contact Annelies Kerkhof

Waterstof wordt door velen gezien als een grote kans in de energietransitie, maar wat zijn de daadwerkelijke mogelijkheden voor de glastuinbouw? Tijdens deze bijeenkomst nemen we u mee in de visies en ontwikkelingen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en presentaties van Blue Terra, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Hynetwork Services.

De bijeenkomst vindt plaats tijdens de HortiContact. Deze bijeenkomst is goed te combineren met een bezoek aan de beurs.

Programma
12.30 uur    Inloop
12.45 uur    Opening door Robert Solleveld (Glastuinbouw Nederland)
13.00 uur    De rol van waterstof in de glastuinbouw door Arjen de Jong (Blue Terra)
13.30 uur    Waterstof uit het transportnet voor de glastuinbouw door Wilko Wisse (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)
14.00 uur    De aanleg en mogelijkheden van de waterstof backbone door Peter Bosma (Hynetwork Services)
14.30 uur    Afsluiting

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot en met woensdag 6 maart. Deze bijeenkomst vindt plaats tijdens de HortiContact, u moet zich ook hier aanmelden om toegang te krijgen tot de Evenementenhal.

Annuleren
Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door via akerkhof@spam-protectglastuinbouwnederland.nl, wellicht dat een collega uw vrijgekomen plaats kan invullen. In overleg kunt u een vervanger sturen.

BEELDMATERIAAL
Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@spam-protectkasalsenergiebron.nl.

Glastuinbouw Nederland - © 2024