Webinar Arbeid: Wat gebeurt er met mijn Colland-premie?

Datum 14 januari 2021
Tijd 15:00 - 16:30
Locatie Online
Contact Jacqueline Kroon

Glastuinbouw Nederland organiseert begin 2021 een serie van vijf webinars over het thema Arbeid. Het eerste webinar gaat over Colland Arbeidsmarkt: wat is de meerwaarde en wat krijgt u als ondernemer daarvoor terug?

Tijdens dit webinar op donderdag 14 januari wordt het werk van Colland Arbeidsmarkt toegelicht door Dic Wijnveen van Colland Arbeidsmarkt. Samen met andere werkgeversorganisaties uit de land- en tuinbouw en met de vakbonden wordt premie geheven om projecten en instrumenten op het gebied van goed werkgeverschap te financieren. Aan deze premie betalen leden en niet-leden mee.
Bas Hanemaaijer van AgroCare stelt de veel gehoorde ledenvraag: Hoe komt de afgedragen premie terecht bij de medewerkers op mijn bedrijf? Peter Loef van Glastuinbouw Nederland licht toe hoe keuzes voor Colland-projecten tot stand komen en hoe ondernemers aan het stuur zitten.

Programma

  • Opening door Wim van den Boomen (bestuurder Glastuinbouw Nederland en portefeuillehouder Goed Werkgeverschap en Economisch Beleid LTO Nederland)
  • ‘Wat gebeurt er met mijn Colland-premie?’ door Bas Hanemaaijer (manager HRM, AgroCare)
  • Human Capital Agenda 2020-2022, inzet ondernemersgroep voor Colland arbeidsmarkt en keuzes voor lobby en activiteiten door Peter Loef, (beleidsspecialist Arbeid, Glastuinbouw Nederland)
  • Wat is Colland Arbeidsmarkt en hoe werkt het? Inclusief toelichting verschillende regelingen door Dic Wijnveen (relatiebeheerder Arbeidsmarkt, Colland Arbeidsmarkt)

Hoe gaat het in z'n werk?
Voor het volgen van het webinar heeft u alleen een goede internetverbinding en een telefoon/computer/tablet met geluid nodig. De dag van het webinar (begin van de middag) ontvangt u per e-mail nadere instructie en een link waarmee u het webinar kunt volgen. Zorg ervoor dat u tien minuten voordat het webinar start de inlogprocedure hebt uitgevoerd.

Aanmelden
Dit webinar is voor leden van Glastuinbouw Nederland met personeel. Meld u aan via de aanmeldbutton. Aanmelden kan tot 14 januari 10.00 uur.

Andere webinars:

  • DO 28 januari: Internationale werknemers
  • DO 4 februari: Beroepen van de toekomst
  • DO 11 februari: Robotisering en arbeid
  • DO 18 februari: Lerende en sociaal innovatieve organisaties

Alle webinars starten om 15.00 uur. De uitnodiging hiervoor volgt.

Glastuinbouw Nederland

Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL jan 20
Noodzakelijk agrarisch werk blijft mogelijk tijdens avondklok, nieuwe steun noodzakelijk. #glastuinbouw... https://t.co/Belqa7D1Rj
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL jan 20
Jacco Vooijs @VooijsWestland jan 20
Glastuinbouw Nederland - © 2021