Webinar Samen aan de slag met een leven lang ontwikkelen

Datum 25 mei 2023
Tijd 15:00 - 16:00
Locatie Online
Contact Jacqueline Kroon

De veranderingen in onze sector gaan razendsnel. Het Nieuwe Telen, duurzame gewasbescherming en de almaar verdergaande automatisering en robotisering; allemaal ontwikkelingen die vragen om nieuwe kennis en kwaliteiten. Naar verwachting is maar liefst 44% van de huidige vaardigheden in 2027 al overbodig (bron: NRC) en moeten zes op de tien medewerkers om- of bijscholen. En niet alleen op hun vakgebied: op de werkvloer van morgen moet je ook kunnen samenwerken en probleemoplossend meedenken.

Een Leven Lang Ontwikkelen is een absolute voorwaarde om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden en je bedrijf toekomstbestendig. Dat gaat veel verder dan het aanbieden van cursussen. Dat vereist een leercultuur waarin de wensen en mogelijkheden van medewerkers centraal staan en dus ook andere vaardigheden van leidinggevenden. Geen knop die je als bedrijf even omzet. Wel een omslag waar je direct mee aan de slag moet.

In dit webinar maken we duidelijk hoe je dat kunt doen, samen met koplopers op dit gebied. En hoe wij (Glastuinbouw Nederland en Kasgroeit) jou en je medewerkers daarbij kunnen helpen, met praktische tools en workshops.

Programma
15.00 uur Opening door Jacqueline Kroon (Glastuinbouw Nederland)
15.10 uur Praktische aanpak voor leren en ontwikkelen door Anneke Postma (Kasgroeit) 
15.30 uur Voorbeeld uit de praktijk door Leo de Vries (KP Holland)
16.00 uur Afsluiting

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot 25 mei, 12.00 uur.

Hoe gaat het in z'n werk?
Voor het volgen van het webinar heeft u alleen een goede internetverbinding en een telefoon/computer/tablet met geluid nodig. De dag van het webinar (begin van de middag) ontvangt u per e-mail nadere instructie en een link waarmee u het webinar kunt volgen. Zorg ervoor dat u tien minuten voordat het webinar start de inlogprocedure hebt uitgevoerd.

Glastuinbouw Nederland - © 2024