23 mei: Congres Arbeidsmigratie in Goede Banen

Donderdag 23 mei vindt het Congres ‘Arbeidsmigratie in Goede Banen’ in Hilversum plaats. Het congres wordt georganiseerd door het Interdepartementaal Projectteam Arbeidsmigranten (IPA) samen met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). U bent hierbij ook van harte welkom.

Tijdens het congres worden aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden de huidige stand van zaken, drie jaar na de aanbevelingen van het Aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten, besproken. Waar staan we nu, wat zijn goede voorbeelden en succesvolle aanpakken die werken? En welke aandachtspunten zijn er voor verdere samenwerking? Dit gebeurt samen met sleutelpersonen in beleid, bestuurders en vertegenwoordigers van ministeries, gemeenten, provincies, vakbonden, arbeidsmigranten, werkgevers, brancheorganisaties, uitzendbureaus, huisvesters en inspectiediensten.

Programma
Het plenaire deel wordt geopend door Karien van Gennip, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hierin staan de thema’s huisvesting en informatievoorziening centraal. Daarna kunt u deelnemen aan leerzame workshops en een inspiratiemarkt bezoeken.

09.00 uur Inloop
10.00 uur Plenaire programma
11.00 uur Pauze
11.30 uur Eerste ronde workshops
12.45 uur Lunch en inspiratiemarkt
14.15 uur Tweede ronde workshops
15.30 uur Netwerkborrel

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier.

Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact op met de organisatie van dit evenement via: congresarbeidsmigranten@spam-protectminszw.nl.

Glastuinbouw Nederland - © 2024