Brengt de lokale politiek een bezoek aan jouw bedrijf? De toolkit Gezondheid & Geluk biedt hulp

Steeds meer gemeenten werken aan een groene en gezonde samenleving. Gezondheid en welzijn van inwoners, het klimaatbestendig maken van steden en het vergroten van de biodiversiteit zijn hiervoor belangrijke redenen. De glastuinbouw levert daarin een belangrijke bijdrage.

Met onze producten kunnen inwoners op een gezonde manier oud worden. Bloemen, planten, groenten en fruit zijn goed voor de gezondheid, verminderen stress en eenzaamheid.

Toolkit Gezondheid & Geluk
Raadsleden en wethouders komen graag op bezoek bij glastuinbouwbedrijven. Nodig ze daarom uit op jouw bedrijf voor een werkbezoek. Geef ze een rondleiding en ga met ze in gesprek over de ontwikkelingen en uitdagingen. De Toolkit Gezondheid & Geluk biedt tips en materialen zodat je de sector en jouw bedrijf goed op de kaart zet.

Amy van der Lei

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024