Clemens wint Vlog uit de Kas 2019

Tijdens de zomerperiode vlogden zeven scholieren, werkzaam bij uiteenlopende glastuinbouwbedrijven, over een dag uit hun leven als vakantiekracht in de kas. De vlog van Clemens Dijkxhoorn (19) bleek het meest populair van seizoen 2 en hij werd hiermee de winnaar!

Amy van der Lei (Glastuinbouw Nederland), Clemens Dijkxhoorn (winnaar Vlog uit de Kas 2019) en Ed Moor (Sion)

Clemens ondersteunt in de zomer en naast school het veredelingsteam van Sion in De Lier en liet in zijn vlog zien wat het werk precies inhoudt. "Tijdens het opnemen van de vlog zeiden collega’s en ik al tegen elkaar dat we voor de winst gingen. Dat ik nu daadwerkelijk heb gewonnen is dus extra leuk", aldus Clemens. Hij ontving vandaag een cheque voor een dagje waterskiën met tien collega's.
Ed Moor (Sion): “Toen we de oproep voor Vlog uit de Kas zagen waren we meteen enthousiast. We hebben veel positieve reacties gekregen op de vlog en hopen natuurlijk dat er nog meer scholieren bij ons komen werken."

Met Vlog uit de Kas geven de vloggers hun leeftijdsgenoten een kijkje in de glastuinbouw. De vlogs zijn enthousiast verspreid op social media en dit heeft ervoor gezorgd dat de vlogs van seizoen 2 inmiddels 60.000 keer zijn bekeken.

Vlogs 2019
Naast Clemens (Sion) maakten vakantiekrachten Daniëlle (Fachjan), Jäel (Pligt Professionals), Hugo (Combivliet), Fleur (Royal Brinkman) en Hieke en Annique (Pligt Professionals) een Vlog uit de Kas. Bekijk de vlogs op www.vloguitdekas.nl.

Bekijk de vlog van Clemens hier.

Vlog uit de Kas is financieel mogelijk gemaakt door Colland.

Vlog uit de Kas

Amy van der Lei

Glastuinbouw Nederland - © 2020 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies