Doe jij mee aan Kom in de Kas?

Doe jij mee aan Kom in de Kas, het enige publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw. Natuurlijk vergt deelname aan het evenement de nodige voorbereiding en inspanning, maar het is de moeite meer dan waard en het levert je ook wat op.

Lees maar eens dit interview met Corné Stouten die afgelopen jaar heeft deelgenomen: https://www.gfactueel.nl/een-prachtverhaal-vertellen-tijdens-kom-in-de-kas/

Met Kom in de Kas kunnen we het publiek laten zien wat er allemaal gebeurt achter het glas van de kas. En kunnen we het eerlijke verhaal over de sector vertellen. Het doel van Kom in de Kas is de Nederlandse glastuinbouwsector te presenteren als een toekomstgerichte en professionele sector, die op een verantwoorde wijze onderneemt. Een sector die van belang is voor de maatschappij en waar toekomst is voor mensen om in te werken.

In 2024 vindt Kom in de Kas plaats op 6 en/of 7 april. We hopen dat glastuinbouwondernemers in zo’n 20 regio’s verspreid over Nederland de deuren van hun kas open zetten. We zijn nog op zoek naar deelnemers in Brabant. Als het antwoord op de vraag waar dit stukje mee begint, ja is, geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan Wendy Klijn, Regiocoordinator Brabant/Zeeland.

Wendy Klijn - Luijten

Glastuinbouw Nederland - © 2024