Heb jij je verzuimbegeleiding al goed geregeld?

Het ziekteverzuim in Nederland stijgt, ook in de glastuinbouw. Reden te meer om stil te staan bij de vraag of je je verzuimbegeleiding goed geregeld hebt.

In deze blog een inspirerend voorbeeld van verzuimpreventie bij Kwekerij Litjens. 

Goed om te weten: iok bij Stigas kun je eenvoudig je verzuimbegeleiding onderbrengen. Dat biedt veel voordelen zoals:

  • Ervaren specialisten die de sector goed kennen en de taal van de sector spreken.
  • Er is niet alleen aandacht voor het weer aan het werk krijgen van de zieke medewerker, maar ook voor het voorkomen van toekomstig verzuim.
  • Met de dienstverlening van Stigas voldoe je volledig aan je wettelijke verplichtingen als werkgever op grond van de Arbowet.
  • De arbodienstverlening van Stigas wordt door klanten beoordeeld met gemiddeld een 8.

Benieuwd naar meer informatie? Klik hier om naar de website te gaan.

Direct vragen of hulp nodig?
Als je overweegt hier gebruik van te gaan maken, dan informeert Stigas je graag verder over de mogelijkheden. Heb je direct vragen over de nieuwe verzuimbegeleiding van Stigas? Stuur een mail naar mark.overeijnder@spam-protectstigas.nl

Veel ondernemers kennen Stigas al als dé sectorspecialist voor veilig en gezond werken, opgericht door de sociale partners waaronder Glastuinbouw Nederland. Sinds kort biedt Stigas ook haar eigen arbodienstverlening aan, die helemaal is afgestemd op de agrarische en groene sector.

Ingrid Blom-Meeusen

Jaarplan SIGN 2024

Het werk van Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland (SIGN) moet ertoe leiden dat de glastuinbouw, bij de juiste randvoorwaarden, in samenwerking met de overheid en cross-sectorale verbindingen, in 2050 circulair is op het gebied van…

Glastuinbouw Nederland - © 2024