Joke Vreugdenhil nieuwe netwerkcoördinator Paprika

Per 1 januari heeft Joke Vreugdenhil de werkzaamheden van Annelies Hooijmans overgenomen voor het gewas Paprika. Met de leden van de landelijke gewascommissie heeft Joke vorig jaar al kennis gemaakt tijdens de laatste twee commissievergaderingen. Joke is al verschillende jaren netwerkcoördinator Aubergine en Alstroemeria en is in een verder verleden ook gewasmanager Tomaat geweest.

Het is voor Joke een mooie uitdaging om het gewas Paprika aan haar takenpakket te mogen toevoegen. Vooral met het gewas Aubergine zijn er synergievoordelen te behalen met dezelfde netwerkcoördinator. Zo zijn deze gewassen gezamenlijk bezig met onderzoek naar mogelijke oplossingen voor de verschillende plagen die in beide teelten voorkomen.

Annelies Hooijmans blijft netwerkcoördinator voor het gewas Tomaat, maar omdat zij minder uren gaat werken en er andere taken bij gekregen heeft, is zij gestopt met het gewas Paprika.

De voorzitter van de landelijke commissie Paprika, Sjaak van Kester, heeft Annelies tijdens haar laatste commissievergadering in december hartelijk bedankt voor haar inzet voor het gewas Paprika. Via deze weg wil Annelies ook alle paprikatelers bedanken voor de prettige samenwerking. 

Klik hier voor de contactgegevens van Joke Vreugdenhil

Glastuinbouw Nederland - © 2024