Jonge ondernemers gezocht voor workshop over toekomst Arbeid

Wat is de impact van digitalisering op de arbeidsmarkt? Hoe ontwikkelt de flexibilisering van de arbeidsmarkt zich? Hoe lang is de werkweek en hoe hoog is de werkdruk? Hoe ziet de toekomst van werk eruit in termen van schaarste? Hoe zit het met migratie? Duurzaamheid? Veroudering? Glastuinbouw Nederland nodigt jonge ondernemers uit voor een workshop over deze vragen op 14 november.

Op de arbeidsmarkt gaan grote veranderingen plaatsvinden. Het wordt echt anders, uitdagend en biedt enorme kansen. Glastuinbouw Nederland wil inspelen op die kansen en daarvoor is het essentieel dat we ons een beeld vormen van de toekomst. Hoe ziet werken in de glastuinbouw er in de toekomst uit? En hoe gaan we daarnaartoe?

Op 14 november van 15.30 tot 19.00 uur willen we een aantal strategische scenario’s en oplossingsrichtingen uitwerken. Hierbij betrekken we graag jonge ondernemers (jonger dan 35 jaar). Voor soep en broodjes wordt gezorgd. Stuur een mail naar jkroon@spam-protectglastuinbouwnederland.nl voor meer informatie en het programma.

Jacqueline Kroon

Glastuinbouw Nederland - © 2024