Kansen voor innovatie met groenten en fruit?

Ben je ondernemer of werk je bij een groente of fruit productiebedrijf, handelaar of coöperatie en loop je rond met een idee voor een nieuw groenten- of fruitconcept? Dit kan van alles zijn: een nieuw product, bereiding, betere smaak of toffe verpakking. SIGN en innovatie Platform Groenten kunnen je helpen dit idee verder uit te werken. 

We gaan samen aan de slag met jouw verhaal. De afgelopen twee jaar hebben we zelf een gaaf nieuw concept ontwikkeld. Met onze kennis en de lessen die we geleerd hebben gaan we kijken hoe we jouw product voor de out-of-home markt verder kunnen ontwikkelen. De out-of-home markt biedt namelijk de meeste kansen op succes.

In een kennis-en-ontwerpmiddag op 11 januari (9.00-13.00) behandelen we alle praktische aspecten om een nieuw concept te ontwikkelen en geven een inkijk in de out-of-home markt en de trends. Daarmee kan je zelf aan de slag en is het team van experts enkele uren beschikbaar om je in de weken daarna individueel te helpen met praktische zaken. 

De bijeenkomst is in RAI Amsterdam, tijdens de Horecava. Deelnemers kunnen dus aansluitend deze beurs bezoeken (een ticket is inbegrepen).

Geïnteresseerd? Vraag de flyer op bij Joris Leferink  (tel. 06 543 173 65) of schrijf je in via het aanmeldformulier.

 

 

SIGN

Arjan van Steekelenburg

Glastuinbouw Nederland - © 2024