Landelijke Aardbeiendag op woensdag 10 januari 2024

Op woensdag 10 januari 2024 staat de Landelijke Aardbeiendag weer gepland in Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch. Een vakinhoudelijk feestje voor de gehele aardbeiensector – van teler tot toeleverancier - in Nederland. In het interessante programma worden bezoekers bijgepraat over onderwerpen als ‘de teelt van morgen’, ‘aardbei in de keten’ en ‘duurzaam en toekomstgericht telen’. 

De Landelijke Aardbeiendag 2024 biedt:

  • Een inspirerend programma over actuele onderwerpen, resultaten en thema’s
  • Alle ruimte om te netwerken & de beursvloer te bezoeken
  • Een inhoudelijk magazine

Programma
Dagvoorzitters Henny van Gurp (Glastuinbouw Nederland) en Klaas Walraven (Delphy) loodsen u door het interessante programma. Sprekers als Adri Bom-Lemstra (voorzitter Glastuinbouw Nederland), Cor de Feijter (Flynth), Peter van de Avoird (Vd Avoird Trayplant), Jim van Ruijven (WUR) en vele andere sprekers gaan dieper in op de thema’s van het congres:

  • Toekomstgericht ondernemen
  • Duurzame teelt
  • Teelt van morgen
  • Aardbei in de keten

Netwerken op de beursvloer
De Landelijke Aardbeiendag is de manier om als teler of ketendeelnemer je eigen kennis bij te spijkeren én veel (nieuwe) contacten te ontmoeten. In het programma – met volop ruimte voor bezoekjes aan de beursvloer – duiken we de inhoud in samen met inspirerende sprekers en kennispartners. De beursvloer speelt wederom een belangrijke rol in het netwerken: kom in contact met bijna 800 vakgenoten. De Aardbeiendag wordt afgesloten met het Aardbeiendagdiner voor standhouders en bezoekers (vooraf aanmelden verplicht). 

Toegangskaarten
Het Early Bird tarief – exclusief voor telers - van € 70,- geldt tot en met 15 december 2023. De standaard online toegangsprijs voor bezoekers is € 100,- Het tarief aan de dagkassa is € 150,-. Hier kunt u uw kaarten bemachtigen

International Soft Fruit Conference
Op donderdag 12 januari organiseert Delphy de ‘International Soft Fruit Conference’. Meer informatie over de ISFC vindt u hier.

 

Henny van Gurp

Glastuinbouw Nederland - © 2024