Nominatie Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs geopend

Stigas reikt ook komend jaar de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs uit. Voor deze prijs is Stigas op zoek naar bedrijven die op een inspirerende manier invulling geven aan gezond, veilig én met plezier werken. Tot 31 augustus bestaat de mogelijkheid om een bedrijf voor deze prijs te nomineren.

Inspireren
Met de Gezond en Vitaal Werken Prijs wil Stigas zoveel mogelijk bedrijven inspireren om aan de slag te gaan met vitaliteit en inzetbaarheid. Vooral nu we met name ook in de glastuinbouw de invloed van corona ervaren.

Criteria
Daarom zoekt Stigas voor deze prijs bedrijven die met concrete activiteiten een werkomgeving weten te creëren waarin medewerkers duurzaam veilig, gezond en met plezier kunnen (blijven) werken tot aan hun pensioen. Maar ook bedrijven die, samen met hun medewerkers, adequate maatregelen tegen coronabesmetting hebben genomen. Zodat iedereen veilig en gezond aan het werk kan blijven. Voorts kunnen ondernemers worden genomineerd die erin slagen om in deze soms verwarrende tijd goed contact te houden met hun medewerkers. Zodat zij gehoord, in beeld en betrokken blijven en mee kunnen blijven denken over kansen en mogelijkheden. Voor het bedrijf en voor henzelf. Samen veilig, energiek en succesvol door de crisis, dat is het motto voor deze prijs.

Nomineren
Voor het nomineren van het eigen bedrijf, of van een ander bedrijf dat voldoet aan de gestelde criteria, kan een nominatiemail met motivatie worden gestuurd naar info@spam-protectstigas.nl. Neem voor vragen en meer informatie contact op met: Claudette Juffermans, communicatieadviseur van Stigas, telefoon: 06 109 699 75.

Peter Loef

Glastuinbouw Nederland - © 2020