Ook het verhaal van de glastuinbouw vertellen? Vraag de borden op

SIGN heeft, in samenwerking met Glastuinbouw Nederland, vijf verhaallijnen ontwikkeld waarin het verhaal van de glastuinbouw wordt toelicht. Deze verhalen zijn vertaald naar vijf panelen die je helpen het verhaal te vertellen. Hierover informeerde Glastuinbouw Nederland de leden begin maart. Deze panelen zijn ook op te vragen door leden van Glastuinbouw Nederland om voor een tijdje te gebruiken op het bedrijf. Bijvoorbeeld voor als je een bezoek verwacht van omwonenden of lokale politiek.

Elk paneel vertelt een ander verhaal; van zaadje tot de meerwaarde van de glastuinbouw voor de samenleving. Wouter Duijvesteijn van Beyond Chrysant roept in deze video iedere glastuinbouwondernemer op om ook dit verhaal te vertellen. De panelen zijn op te vragen via info@spam-protectglastuinbouwnederland.nl. Lees hier meer over de inhoud van de borden en de achtergrond.

Een totaaloverzicht van de verhaallijnen en de video's zijn te vinden in de Toolkit Gezondheid & Geluk van Glastuinbouw Nedeland. Ook kun je hier de panelen downloaden om zelf te drukken. Ga hier naar alle informatie.

Amy van der Lei

Glastuinbouw Nederland - © 2024