Oostlanddag 2023: Onveranderd ondernemen in een veranderende omgeving of toch veranderen?

Woensdag 5 april is het zover, De Oostlanddag 2023 wordt georganiseerd op woensdag 5 april. Gekozen is voor een informele festivalsetting met een ondernemend tintje: de Oostlanddag Festival editie. Ondernemers in de regio worden uitgenodigd voor de 13e editie van dit evenement. Het thema is Hetzelfde Anders en dus is het event ook anders dan deelnemers gewend zijn.

Als locatie is gekozen voor evenementenlocatie 't Manneke in Berkel en Rodenrijs, dat van 15:00 tot 18:00 uur wordt omgetoverd in een kennis- en ontmoetingsfestival.

Voor en door ondernemers
De Oostlanddag is al dertien jaar het grootste ondernemersevent in het Oostland. Het is een dag voor en door ondernemers. Ieder jaar komen ruim 300 ondernemers, ambtenaren en politici uit Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en omgeving bijeen om elkaar te ontmoeten en te werken aan de economie van deze regio. Het thema van de Oostlanddag 2023 is Hetzelfde Anders?! Onveranderd ondernemen in een veranderende omgeving (of toch veranderen)?

Hetzelfde Anders?!
De wereld om ons heen verandert in een rap tempo. Waar de ene ondernemer mee verandert, besluit de ander om te blijven doen wat zij altijd al deden. Hoe gaan ondernemers hier mee om? En wat kunnen bedrijven en overheden leren van anderen? Tijdens de Oostlanddag wordt alle kennis op actuele thema’s verzameld op één locatie. Het wordt een kennisfestival met lokale experts op diverse vakgebieden die kunnen informeren en inspireren hoe om te gaan met de veranderende omgeving. Ontmoeten en netwerken is de kracht van de Oostlanddag!

Praktische informatie
De Oostlanddag is voor alle ondernemers, ambtenaren en politici uit Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland, ongeacht lidmaatschap van een vereniging. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Klik hier voor aanmelding.
Klik hier voor het complete programma.

Ilone Douma-Ammerlaan

Glastuinbouw Nederland - © 2024