Organisatiegroei door ontwikkeling van medewerkers

Op woensdag 27 maart heeft Kasgroeit in opdracht van Glastuinbouw Nederland drie workshops verzorgd met als thema 'Organisatiegroei door ontwikkeling van je medewerkers'. Op het ISFC van Delphy in Horst werden tijdens het kennisevent zo’n 80 belangstellenden bijgepraat door Edwin Zuidgeest, programmamanager van Kasgroeit. Dit resulteerde in een mooie interactie met de zachtfruitsector.

Het investeren in de ontwikkeling van je medewerkers draagt bij aan het versnellen van innovatie, het optimaliseren van een nog duurzamer teeltproces en meer gezondheid en geluk. Dit zijn allemaal ingrediënten om als organisatie door te groeien. Edwin benoemde tien praktische tips om te groeien. Daarbij gaat het ook om het stimuleren van de eigen regie op leren en ontwikkelen. Ga de dialoog aan als werkgever met de medewerker(s).

Heb je ook interesse of vragen op dit thema, neem gerust contact op met Edwin Zuidgeest via e.zuidgeest@spam-protectkasgroeit.nl of Arna Vliegen-Verschure via a.vliegen@spam-protectkasgroeit.nl

 

Henny van Gurp

Glastuinbouw Nederland - © 2024