Schrijf je in voor de online voorlichting Veilig werken met gewasbescherming

Wordt er op jouw bedrijf met gewasbeschermingsmiddelen gewerkt? Dan is het goed om te weten dat er risico’s voor de gezondheid zijn, voor jou, je medewerkers en je collega’s. Het is voor iedereen belangrijk om te weten hoe je veilig werkt en om te weten wat je wel en niet moet doen. Risico’s voor de gezondheid zijn allergieën en irritaties, maar ook schade aan de lever of nieren, tumoren en onvruchtbaarheid. 

Wij hebben samen met Stigas een online voorlichting ontwikkeld over veilig werken met gewasbeschermingsmiddelen. De voorlichting is voor iedereen die in het werk hiermee te maken heeft.  In deze voorlichting wordt aandacht besteed aan de risico’s en hoe je je daar tegen beschermt. Ook krijg je informatie over herbetreding en re-entry en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Er wordt de tijd genomen om je vragen te beantwoorden.

  • Datum: donderdag 25 april 2024
  • Tijd: 12:00 – 13:00
  • Door: Albert van der Burg, preventieadviseur Stigas/specialist gewasbescherming

Inschrijven
Schrijf je snel in via deze link. Heb je vooraf vragen? Stuur een mail naar Albert: albert.van.der.burg@spam-protectstigas.nl. Hij neemt deze vragen mee in de voorbereiding.

 

Ingrid Blom-Meeusen

Glastuinbouw Nederland - © 2024