Stemmen kan nu op Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs

Sinds woensdag 1 maart kan er worden gestemd voor de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs. Vijf mooie bedrijven uit verschillende agrarische en groene sectoren zijn genomineerd. De glastuinbouw is goed vertegenwoordigd bij de genomineerden. Berrybrothers, Kwekerij Moors en SlijkermanKalanchoë maken kan op de prijs. Er zijn afgelopen dagen al veel stemmen binnengekomen, meldt Stigas, maar wat zou het mooi zijn als de genomineerde bedrijven nog meer aandacht krijgen.

 

Daarom heeft Stigas voroige week ook een nieuwsbrief uitgebracht. Die is hier te lezen en bekijken. Klik hier voor het eerdere artikel op de website van Glastuinbouw Nederland over de kandidaten voor de prijs.

Stem ook en deel
Door zelf te stemmen en het delen van deze nieuwsbrief of andere informatie over deze prijs, neemt de kans toe dat de winnaar afkomstig is uit de glastuinbouw. Die blijk van waardering komt de sector zeker ten goede. Op deze website staan de genomineerden, daar is ook meer informatie te vinden: Stemmen kan tot en met 12 maart.

Jacqueline Kroon

Glastuinbouw Nederland - © 2024