Stigas krijgt nieuwe directeur

Per 1 juni treedt Karin Sleeking als directeur in dienst bij Stigas. Zij volgt in de loop van dit jaar de huidige directeur Math Creemers op, die dit najaar met pensioen gaat. Jeroen Brandenburg, werknemersvoorzitter Stigas: “Het bestuur is blij om op tijd een opvolger te hebben gevonden. Math Creemers stond aan de basis van Stigas en heeft de organisatie gebracht tot waar ze nu staat. Hij heeft een enorme kennis van en in de arbowereld. Door de tijdige benoeming van Sleeking is er voldoende tijd om taken en kennis over te dragen.”

 

Hans Koehorst, werkgeversvoorzitter van het bestuur van Stigas is verheugd dat het bestuur in de persoon van Karin Sleeking iemand heeft gevonden die de wereld van sociale partners goed kent en bovendien een groot netwerk bij voor Stigas relevante stakeholders heeft, zoals overheden en kennisinstituten.

Karin Sleeking (1967) is momenteel directeur van A&O fonds Gemeenten. Het fonds is van werkgevers en werknemers in de sector gemeenten. Gezond en veilig werken is een van de belangrijkste thema’s voor het fonds, met aandacht voor werkdruk, terugdringen ziekteverzuim en arbeidsmarktkrapte. Ook is zij bekend met instrumenten als de arbocatalogus en de risico-inventarisatie. Haar kennis, netwerk en ervaring komen goed van pas bij de verdere ontwikkeling van Stigas.

Stigas helpt ondernemers en werknemers in de agrarische en groene sectoren om gezond, veilig en duurzaam te werken. Stigas is kennisinstituut en arbodienstverlener van en voor de sector.

Glastuinbouw Nederland - © 2024