Symposium LNV ‘Samenwerken in de landbouwketen’

Onlangs heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) de ‘Leidraad samenwerking landbouwers’ uitgebracht, met daarin belangrijke mogelijkheden voor samenwerking in de landbouwketen. Ondernemers die meer willen weten wat er kan en mag binnen de mededingingsregels, waar de grenzen liggen en hoe samenwerken loont, kunnen deelnemen aan het LNV-symposium ‘Samenwerken in de landbouwketen’ op 23 november.

Doelgroepen voor het symposium van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteoit zijn producenten, inkopers en toeleveranciers in de landbouwketen. Samenwerken onderling of met ketenpartners biedt kansen om te innoveren, risico’s te verkleinen en ondernemerschap te versterken. Dat is het uitgangspunt van de bijeenkomst, waarin met name ook wordt gekeken naar wat kan binnen de mededingingsregels.

het symposium wordt gehouden op woensdag 23 november 2022 van 13.00 tot 16.30 uur. Locatie is: De Hooge Schuur – Heerlijkheid Mariënwaerdt
Het Klooster 8 in Beesd.
Aanmelden kan tot 15 november. Deelname is gratis, er is plek voor 75 deelnemers. Deelname gaat op volgorde van aanmelding. Klik hier voor aanmelding. Meer informatie over het programma en de sprekers is te vinden in de bijlage.

 

Ruud Paauwe

Glastuinbouw Nederland - © 2024