Webinar Brabant/Zeeland over cybercrime in kassen

Cybercriminaliteit is een relatief nieuwe vorm van criminaliteit waarbij criminelen via jouw systemen toegang proberen te krijgen tot gegevens of geld. Het is niet de vraag of jouw bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminaliteit, maar wanneer. Daarom organiseert Platform Veilig Ondernemen (PVO) Brabant-Zeeland samen met Glastuinbouw Nederland Brabant/Zeeland en ZLTO op 16 november een digitale bijeenkomst met als thema cybercrime.

Een ethisch hacker neemt je mee in de wereld van cybercrime, hoe deze criminelen te werk gaan, en hoe je je daartegen kunt wapenen. Cyberexpert Bas Goddrie geeft je tips mee die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Deelnemen
Geen toegang tot data, bestanden versleuteld, kortom: computer geblokkeerd. Je bent slachtoffer van gijzelsoftware. Je moet flink dokken om je gegevens weer terug te krijgen. Een horrorscenario. 

Zorg dat je bedrijf geen slachtoffer wordt van cybercriminaliteit en sluit aan bij deze digitale bijeenkomst op donderdag 16 november! Schrijf je in via het aanmeldformulier. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met een link voor de livestream. Dit webinar is mogelijk gemaakt door PVO Brabant-Zeeland en is daarom geheel kosteloos.

Wendy Klijn - Luijten

Glastuinbouw Nederland - © 2024