Westlandse Talentweek 2023: inschrijvingen banenmarkt geopend

In de week van 6 tot en met 10 februari organiseert World Horti Center in samenwerking met meerdere partners de Westlandse Talentweek. Het doel van deze week is het vergroten van de kennis over carrièremogelijkheden in de regio Westland. Dit wordt gedaan door talent van alle leeftijden uit te nodigen in World Horti Center, van primair en secundair onderwijs tot MBO, HBO, WO en werkzoekenden.

Gedurende de week worden er allerlei activiteiten en evenementen georganiseerd voor de verschillende doelgroepen. Onderdeel hiervan is een banenmarkt op donderdag 9 februari van 13.00 tot 17.00 uur. Deze markt wordt zo breed mogelijk ingestoken. Naast participanten van World Horti Center kunnen ook bedrijven die geen participant zijn zich inschrijven. Net als bedrijven die niet opereren in de glastuinbouwsector, bijvoorbeeld de zorg.
Alle deelnemers van de banenmarkt wordt een plek met statafel geboden. Deze statafel kan zelf worden gevuld met bijvoorbeeld promotiemateriaal van het bedrijf, verschillende vacatures of een laptop met meer informatie. Let op, er is geen stroom aanwezig. Verder kan er een roll-up banner worden toegevoegd om de plek verder aan te kleden. Op de afbeelding is te zien hoe zo’n plek er tijdens de banenmarkt ongeveer uitziet.

Informatie banenmarkt

  • Waar: World Horti Center, Europa 1, Naaldwijk
  • Wanneer: Donderdag 9 februari
  • Tijd: 13.00 - 17.00 uur
  • Wat: Statafel die zelf aan te kleden is
  • Kosten: €250 excl. BTW

Aanmelden
Zijn er veel openstaande vacatures bij het bedrijf waar je werkt? Wordt er gezocht naar nieuw talent? Of juist iemand met meer ervaring? Inschrijven voor de banenmarkt doe je via deze link: https://form.jotform.com/223463874637365. Vragen over de banenmarkt kunnen gericht worden aan Mario Nederpelt, Marketing & Communicatie Specialist, World Horti Center via marionederpelt@spam-protectworldhorticenter.nl.

Mogelijk gemaakt door
De Westlandse Talentweek wordt mede mogelijk gemaakt door World Horti Center, UWV Haaglanden, Inholland, Glastuinbouw Nederland, Kasgroeit, HortiHeroes, MBO Westland, Den Haag Werkt, AVAG, ISW en Patijnenburg.  

Jacqueline Kroon

Glastuinbouw Nederland - © 2024