Bedrijfsadvies en ondersteuning in markt en (retail)netwerkenvraagstukken

Binnen ZLTO, team Markt & Keten, werken bedrijfsadviseurs aan diverse ondernemersvraagstukken, op het gebied van business development, marketing, Innovatie en (retail)netwerken. Voor de (glas)tuinbouw heeft uitbreiding plaatsgevonden.

Sinds kort is Jonica de Bruijn namelijk werkzaam bij ZLTO als Bedrijfsadviseur voor agrarische bedrijven die willen groeien en innoveren in de tuinbouwsector. De Bruijn is uw sparringspartner, kennisleverancier en kan met u op zoek naar een nieuw netwerk!

Jonica: “Ik werkte tot voor kort als Innovatieadviseur agrofood & internationalisering bij Syntens Innovatiecentrum. Ervaring heb ik vooral opgedaan in de gehele bedrijfskolom. Gestart als ondernemer op de eigen boerderij naar diepvriesgroothandel Van Rijsingen Diepvries, A-merk fabrikant Duo Penotti tot Innovatiemanager op het C1000 hoofdkantoor. Ik help graag ondernemers met business development, marketing en innovatie alsook verbind ik ze graag met mijn (retail)netwerk. Een voorbeeld hiervan is Duijvestijn Tomaten uit Pijnacker waarbij ik betrokken ben geweest bij de ontwikkeling en lancering van hun Frezta lijn gedroogde tomaten.”

Jonica de Bruijn (ZLTO)

Glastuinbouw Nederland - © 2024