Goede start met vitaliteitsscan

Na mooie feestdagen sluiten we in december af met goede wensen voor het nieuwe jaar. Een gezond 2024 hoort bij deze wensen. Met de vitaliteitsscan kun je deze wens concreet maken.

Wat is de vitaliteitsscan?
De vitaliteitsscan is een digitale vragenlijst die meet hoe werknemers lichamelijk en geestelijk in staat zijn hun werk te doen. Het is een breed medewerkers onderzoek dat hierin zowel individueel als groepsgewijs inzicht geeft.

Inzet van de vitaliteitsscan
Je wilt aan de slag met de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers in je bedrijf. Maar om te weten wat werkt moet je weten wat er speelt. Hoe kom je er als bedrijf achter wat de belangrijkste aandachtspunten zijn? En hoe zorg je er tegelijkertijd voor dat je medewerkers inzicht krijgen in hun persoonlijke situatie? En zij desgewenst met persoonlijke coaching begeleid worden bij verbeterstappen? Op deze vragen geeft  het Stigasprogramma Werken aan Morgen antwoord. De Vitaliteitsscan is hier een onderdeel van.

Meerdere talen beschikbaar
De vitaliteitsscan is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Pools.

Coaching of een werkplekonderzoek vindt plaats in het Nederlands. Voor anderstalige ondersteuning kunnen wij je als werkgever verwijzen naar een organisatie die daarin gespecialiseerd is.

De vitaliteitsscan is kosteloos voor bedrijven die Colland-premie afdragen. Dit aanbod geldt voor de looptijd van de MDIEU-subsidie (1 juli 2024) en ‘zolang de voorraad strekt.’

 

 

Ingrid Blom-Meeusen

Glastuinbouw Nederland - © 2024