Hoe help je Internationale medewerkers ontwikkelen?

Heb jij internationale werknemers met talent en ambitie die een blijvende rol kunnen vervullen binnen het bedrijf? Met het oog op de vergrijzing zal de komende jaren een leegloop ontstaan, dit is een mooie kans om te bekijken welke internationale medewerkers in jouw bedrijf zich kunnen ontwikkelen tot waardevolle vaste krachten in bijvoorbeeld technische of leidinggevende functies.

Door deze medewerkers perspectief te bieden met behulp van een persoonlijk ontwikkelprogramma (POP) zullen ze eerder geneigd zijn om te blijven. Hiervoor heeft Kasgroeit de ROUTEKAART - VAN FLEX NAAR VAST ontwikkeld als onderdeel van het Masterplan Internationale Medewerkers van Glastuinbouw Nederland. Deze routekaart geeft informatie over de stappen die je kunt doorlopen om te komen tot een POP en waar Kasgroeitbijj kan helpen.

Online masterclass op 7 december
Tijdens de online masterclass op 7 december vertelt Anneke Postma van Kasgroeit over deze routekaart. Daarnaast vertelt Jacqueline Kroon van Glastuinbouw Nederland meer over het doel en de aanpak van het masterplan: ‘Internationale  werknemers’. Martine van der Meer van Combivliet neemt ons mee in de aanpak en resultaten bij Combivliet.

Meld je nu aan voor deze Online Masterclass.

Mocht je er op 7 december niet bij kunnen zijn… dan ontvang je na afloop de terugkijklink voor het webinar.

Kasgroeit

Glastuinbouw Nederland - © 2021