Innovatief cadeau Sjaak van der Tak bij afscheid van SIGN

Stichting Innovatie Glastuinbouw (SIGN) heeft op woensdag 6 oktober op ludiek wijze officieel afscheid grenomen van voormalig voorzitter Sjaak van der Tak. Vanwege de pandemie en de nieuwe uitdagingen bij LTO Nederland, was hier niet eerder gelegenheid toe geweest.

Dit afscheid vond plaats als verrassing tijdens de Agrofoodtop 2021, die in het teken stond van 'Balans'. Balans onder andere ook door reststromen in te zetten. SIGN gaf Sjaak van der Tak en de deelnemers het belang mee om cross-sectoraal samen te werken aan de uitdagingen en kansen in een circulaire economie. De oud-voorzitter ontving een innovatieve poef van reststromen aan elkaar gegroeid met mycelium. SIGN werkt met de vliegtuigindustrie aan materiaalontwikkeling als hoogwaardige toepassing van reststromen binnen het project Growing Airplanes.
(Foto: Guy Ackermans)

Dewi Hartkamp

Benchmark Cyclamen in volle gang

De Benchmark Cyclamen 2021 draait inmiddels op volle toeren. De cyclamen staan dit jaar in de showtuin van Beekenkamp. Er zijn 19 deelnemers die met zijn allen totaal 36 partijen heb-ben ingeleverd. Deze 36 partijen zijn onderverdeeld in 29 mini’s en...

Glastuinbouw Nederland - © 2021