Innoveren voor nieuwe markten

Ontdek dat juist onbekende markten kansen bieden en maak kennis met ondernemers die kansen pakken en over grenzen durven kijken tijdens het Greenport Aalsmeer Event op donderdag 1 oktober. Dit keer met een afwisselend programma rond het thema Innoveren voor de markt met dagvoorzitter Rens de Jong (BNR radio).

Gastspreker is Michiel Muller. Hij heeft als ondernemer al een aantal innovaties tot een succes weten te maken. Hij wist zich binnen te vechten in de benzinemarkt met Tango, maakte het de ANWB moeilijk met zijn Route Mobiel en onlangs lanceerde hij de online supermarkt Picnic waarmee hij de strijd aangaat met de bekende supermarkten. Michiel deelt graag zijn kennis over het aanboren van nieuwe markten en daagt u als toehoorder uit om doelgericht en 'anders' te denken.

Daarna is het podium voor 4 inspirerende innovatieprojecten in het sierteeltcluster. Mooie voorbeelden van succesvol denken in kansen en deze pakken op nieuwe markten. Van samenwerken in de keten en met onderwijs en kennisinstellingen.

Bekijk het volledige programma hier en meld u aan!

Glastuinbouw Nederland - © 2024