Meld je aan voor het LTO Boerencongres 2024

Op 7 maart nodigen we LTO-leden uit om in gesprek te gaan met Tweede Kamerleden. Tijdens het LTO Boerencongres willen we de zorgen over brengen waar boeren en tuinders onder gebukt gaan. De stapeling van regels en voorschriften schuurt steeds meer met de praktijk van het boerenerf. Het is tijd om in gesprek te gaan over échte oplossingen hoe het landbouwbeleid aangepast kan worden, zodat het haalbaar en realistisch is voor boeren en tuinders. De aanmeldingen voor het Boerencongres zijn vanaf nu geopend, er is plek voor 1.000 leden. Alle leden van LTO en haar sectororganisaties zijn uitgenodigd.

Aanmelden
Aanmelden voor het Boerencongres kan via deze link.

Er is plek voor 1.000 aanwezigen – op volgorde van aanmelding, dus wees er snel bij. U ontvangt na aanmelding een toegangsticket met QR-code: dit is uw toegangsbewijs. Zonder toegangsbewijs kunt u niet deelnemen aan het congres.

Datum: 7 maart 2024
Tijd:       19:00u deur open, 19:30 – 22:00u programma
Locatie: Hart van Holland,  Berencamperweg 12, Nijkerk

Vervoer
Er is gratis parkeergelegenheid bij de locatie. Wilt u samen reizen naar de locatie? Neem dan contact op met uw lokale afdelingsbestuur.

Voor meer informatie over de locatie en parkeren kijkt u op de website www.hartvanholland.nl.

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Mail dan naar boerencongres@spam-protectlto.nl. Op www.lto.nl/boerencongres vindt u de laatste informatie.

Jakoline van Straalen

Glastuinbouw Nederland - © 2024