Meld klachten over beheer polderwatergangen

Het bestuur van LTO Noord Glaskracht Midden Zuid-Holland constateert dat de afgelopen jaren steeds vaker sprake is van wateroverlast in de polders. Enerzijds door bezuinigingen op beheer en onderhoud en anderzijds door meer natuurvriendelijk beheer. In de praktijk blijkt het echter zeer moeilijk tot onmogelijk om eventuele schade te claimen als gevolg hiervan.

Nu het najaar is begonnen en de daarmee gepaard gaande regenbuien, roept het bestuur alle leden op om klachten over beheer van watergangen in polders te melden bij het waterschap én het bestuur. Het bestuur bundelt deze klachten en stelt ze aan de orde tijdens het overleg met College van Dijkgraaf en Hoogheemraden en Verenigde Vergadering.

Hoogheemraadschap Schieland en Krimpenerwaard

Het melden van uw klacht bij Hoogheemraadschap Schieland en Krimpenerwaard kan door het invullen van dit formulier. Geef duidelijk aan om welke locatie het gaat en stuur een foto mee om duidelijk te maken hoe de watergang erbij ligt. Klik vóór het versturen vervolgens rechts op de button ‘delen per email’ om uw klacht ook door te sturen naar het bestuur: fritsmostert@spam-protectltomzh.nl.

Hoogheemraadschap van Delfland

Het melden van uw klacht bij Hoogheemraadschap Delfland kan door het invullen van dit formulier. Ook hier het verzoek om uw klacht ook door de sturen naar het bestuur: fritsmostert@spam-protectltomzh.nl.

Glastuinbouw Nederland - © 2024