Regiobestuurders glastuinbouw gezocht voor regio Brabant-Zeeland

Het werkgebied van LTO Glaskracht Nederland bestaat vanaf 2019 uit zeven regio’s, waarvan de regio Brabant-Zeeland er één is. Leden worden op basis van hun vestigingslocatie aan een regio toegekend. Binnen iedere regio wordt een regiobestuur gevormd.

De leden binnen een regio vormen de regiovergadering. De regiovergadering levert input aan het regiobestuur op het gebied van regionale sectorale belangenbehartiging, activiteiten en projecten. Deze bevinden zich op de thema’s Energie, Water & Omgeving, Arbeid en Plantgezondheid.

Voor het regiobestuur Brabant-Zeeland zijn we op zoek naar kandidaten. Heeft u interesse in een bestuurlijke functie binnen uw regio? Bekijk dan het functieprofiel en laat ons weten dat u zich hiervoor beschikbaar wilt stellen.

Aanmelden
Leden die zich in een functie als regiobestuurder Brabant-Zeeland willen inzetten, kunnen zich melden t/m 29 oktober bij Henry Dijkman via henry.dijkman@spam-protectzlto.nl. Na uw aanmelding neemt de vertrouwenscommissie contact met u op. De vertrouwenscommissie bestaat uit één glastuinbouwondernemer uit de regio, Henry Dijkman (specialist verenigingszaken ZLTO) en Wendy Klijn (regio-ondersteuner LTO Glaskracht Nederland). Voor vragen over de inhoud van de profielschets kunt u zich wenden tot Wendy Klijn, mobiel 06  29 520 272, e-mail wendy.klijn@spam-protectzlto.nl

Wendy Klijn - Luijten

Glastuinbouw Nederland - © 2020