Reminder: informatiemiddag deelname Biodiversiteits-project

Binnenkort start het project ‘Natuurlijke plaagbestrijding met biodiversiteit in en om de kas’. Binnen dit project willen we bij 20 glastuinbouwbedrijven biodiversiteitsvelden rondom kassen aanleggen. Hiervoor zoeken we deelnemers.

Op 10 april (Bleiswijk) en 17 april (Zuilichem) zijn er twee informatiemiddagen voor geïnteresseerden. Gedurende anderhalf uur wordt u op de hoogte gebracht van het projectplan en van wat deelname aan het project u oplevert en van u vraagt. Daarna kunt u aangeven of u interesse heeft om deel te nemen aan het project. 

Momenteel zijn er al 30 bedrijven ingeschreven voor de informatiemiddagen. Komt u ook? Aanmelden voor één van deze middagen is nog mogelijk via de https://forms.office.com/e/VN5apfqfHT

Biodiversiteit vergroot het maatschappelijk draagvlak voor de sector, draagt bij aan het algemene herstel van biodiversiteit in Nederland, heeft een recreatieve waarde en kan bijdragen aan de bestrijding van plagen. Biodiversiteit zal ook steeds belangrijker worden in de wet- en regelgeving en voor de ‘ecologische voetafdruk’ van bedrijven.

Lees meer over het project en over de informatieavonden in de flyer.

Margreet Schoenmakers

Glastuinbouw Nederland - © 2024