Startup event tijdens Food Valley Expo

Bent u tuinbouwondernemer en heeft u een start-up, eigen merk of wilt u uzelf als merk in de markt zetten? Dan nodigt Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen u uit voor deelname aan een Startup event tijdens de Food Valley Expo, op 13 oktober 2016 in Arnhem als start van Dutch Agri Food Week.

De meest veelbelovende startups krijgen de gelegenheid om hun businessidee te presenteren tijdens het Startup event, in aanwezigheid van staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken. Neem voor meer informatie over of deelname aan het Startup event contact op met Saskia Goetgeluk, secretaris Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, via SaskiaGoetgeluk@spam-protecttopsectortu.nl.

Locatie
Het event vindt plaats op Papendal (Papendallaan 3) in Arnhem. Registratie is vanaf 8.45 uur. Het programma start om 9.30 uur. Bekijk hier het volledige programma.

Dutch Agri Food Week
Het Startup event is de start van de Dutch Agri Food Week, een programma en een beurs vol dynamiek en innovatie voor professionals uit binnen- en buitenland uit de sectoren Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Agri & Food. Kijk voor meer informatie op www.foodvalleyexpo.com.

Verwacht publiek
In 2015 namen ruim 750 food professionals deel aan de Food Valley Expo. Het publiek bestond uit 20 nationaliteiten afkomstig uit alle continenten.

Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

Glastuinbouw Nederland - © 2024